Finisaje de top:


Vino și alege dintr-o gamă variată de finisaje interioare de top pe care ți le punem la dispoziție prin partenerii noștri recunoscuti pentru calitatea si designul produselor oferite.
Folosim doar gresie si faianta de la branduri renumite si clientii benficiaza de o amenajare interioara in ultimele tendinte de design si utilitate.Un aspect elegant si concept armonios asigurat de cei mai cunoscuti producatori europeni:Cesar Ceramiche, Marazzi, Ragno Ceramiche.
Obiectele sanitare de ulima generatie de la Roca, Hatria sau Ideal Standard,durabile, cu aspect minimalist sau retro vor transforma baia intr-o experienta wellness.
Avem grija sa iti oferim parchet de la unul dintre liderii europeni in materie de podele de lemn.In living si dormitoare parchet de calitate in nuante calde, in trendurile actuale de la producatori de top: Egger, Tarkett, Kaindl.
Incalzirea interioara se realizeaza printr-o solutie de inalta eficienta si confort. Apartamentele sunt dotate cu sistem de incalzire prin pardoaseala in condensatie de la Viessmann sau Buderus cu consum semnificativ redus de gaze, pentru un camin calduros chiar si in cele mai reci zile de iarna.
Usile de intrare fabricate pentru siguranta si rezistenta la uzura, cu aspect modern sunt asigurate de un producator premium italian-Dierre.
Usile interioare, prin design, rezistenta la pete si socuri, completeaza experienta premium de locuire si sunt asigurate de producatori recunoscuti: Pinum,Horman sau Porta Doors.
Tamplarie exterioara PVC cu geam tripan si stical low-e termoizolanta, de la producatori de top din Germania (Salamander, Rehau, St Gobain) aleasa pentru  durabilitate, eleganta si protectie impotriva temperaturilor extreme si a zgomotului.
Instalatii electrice cu tehnologii de ultima ora de la Schneider si Legrand pentru un design de clasa si siguranta maxima in functionare.
Lifturi silentioase premium fabricate de lideri mondiali  Kone, Schindler sau Thyssenkrupp, pentru siguranta completa, interior stilat si o calatorie perfecta.  
Contoare individuale pentru utilitati asigura controlul si eficienta.
Parcare la demisol si supraterana ultramoderna cu sisteme de parcare Klaus.
Facilitati:


Amplasament exceptional in zona Unirii-Parcul Carol pe Calea Serban Voda nr 109-111
350 de metri pana in Parcul Carol si 600 de metri pana in Parcul Tineretului
400 de metri de statia de metrou Tineretului si 800 de metri de statia de Metrou Unirii
200 de metri de statiile de tramvai (23 si 27) si autobuz Budapesta
800 de metri pana in Piata Norilor
Gradinite si scoli de prestigiu in imediata apropiere, universitatile Titu Maiorescu si Nicolae Titulescu
Calitate sporita a vietii prin scurtarea timpilor de deplasare in casa si job.
Destinatii de excelente de shopping in zona: Unirea Shopping Center, Bucuresti Mall etc
Proximitatea cele mai dinamice si efervescente zone de petrecere a timpului liber Centrul Vechi si a numeroare restaurante si cafenele.
Distanta mica fata de principalele institutii, zone de servicii si zone de interes public.Suna acum
Contacteaza-ne